Tuesday, 4 February 2014

Sharifah Sakinah Bersenam Di KLCC Cetus Fenomena

Sharifah Sakinah Bersenam Di KLCC Cetus Fenomena | Sharifah Sakinah kini kelihatan fit setelah mengadakan latihan senaman di perkarangan KLCC bersama peminat. Katanya sebelum ini ia adalah sekadar hobi dan lama-kelamaan ramai yang berminat mengikutinya sejak beberapa minggu lalu.


Kata Sharifah Sakinah menerusi rotikaya:

“Sebenarnya sebelum ini saya ada jogging, dan membuat senaman aktiviti riadah yang lain di perkarangan padang yang luas di KLCC itu. Tetapi sejak kebelakangan itu, ramai pula peminat-peminat yang mengikuti apa yang saya buat di situ”

“Jadi saya pun tidak kisah, lagi ramai lagi bagus, tetapi saya kenakan bayaran sebanyak RM20 setiap seorang kerana ini adalah kos seperti bayaran tempat letak kereta di KLCC yang agak mahal berbanding di tempat-tempat lain. Bayaran itu rasanya amatlah berpatutan sekali kerana mereka semua dapat gift seperti t-shirt dan barangan yang lain,”Ramai mengenalinya dengan kontroversi yang dicipta sendiri. Tapi kali ini, dia mungkin berjaya mengubah persepsi masyarakat dengan membantu masyarakat untuk kekal sihat dengan aktiviti riadah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...