Wednesday, 8 January 2014

Wawa Zainal Bakal Aktif Berlakon Bawah Pengurusan Suami

Wawa Zainal Bakal Aktif Berlakon Bawah Pengurusan Suami | Aeril Zafrel memberitahu yang isterinya Wawa Zainal akan kembali aktif di bidang lakonan selepas hampir setahun berehat. Menurut Aeril, Wawa sudah menerima beberapa tawaran berlakon namun semua tawaran adalah di bawah pengurusan artis milik Aeril sendiri.


Dipetik dari mstar, Aeril berkata:

"Sebelum ini Wawa mengambil pendekatan untuk memberi sepenuh tumpuan pada anak kami, Ahmad Fakharuddin Attar (yang berusia empat bulan). Insya-Allah untuk tahun 2014 ini, Wawa akan kembali dengan beberapa projek dan semua itu adalah di bawah pengurusan pihak saya.

"Selain itu saya juga sedang sibuk di set penggambaran filem selain ada dua penggambaran drama bersiri yang akan dijalankan tidak lama lagi," katanya kepada mStar Online menerusi mesej aplikasi WhatsApp dari Scotland pada malam Selasa.

Dalam pada itu, ditanya mengenai kehidupannya sejak bergelar bapa, Aeril berkata, dia sukar untuk menggambarkan keseronokan apabila memegang status itu.

"Apabila menjadi seorang ayah, saya semakin menghargai dan memahami pengorbanan, perjuangan dan kasih sayang mereka yang sudah bergelar 'ayah'.

"Detik indah yang saya rasai iaitu saat menidurkannya. Kemudian apabila anak sudah pandai tersenyum dan tergelak kecil melihat saya ketika sedar daripada tidur adalah sesuatu yang amat bermakna," ujarnya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...